21 February 2011

Red La_belled



Label me.. and the living is easy !

4 comments:

Etichetator semiautomat GV3 said...

In general, avem nevoie de etichete pentru a ne recunoaste, atunci cand ne vrem binele, sau pentru a ne apara unul de celalalt, atunci cand ne facem reciproc rau. Daca tu ai fi langa mine mai des, te-as eticheta ca prietena. Daca m-ai rani in mod constant, te-as eticheta ca dusman.

Problema nu apare atunci cand etichetezi. Problema sta in refuzul unora de a schimba etichetele, atunci cand realizeaza ca au etichetat prost.

Neetichetator deloc said...

E in regula sa pui etichete, pentru ca etichetele puse de o persoana inteligenta sunt temporare si, la un moment dat, expira sau sunt inlocuite cu altele. Pe de alta parte, e nasol atunci cand un idiot te eticheteaza, pentru ca la el, acestea pot fi definitive. Nu ca te-ar interesa prea mult parerea unui idiot...
Daca eticheta se tranforma in judecata, iar nu e bine, pentru ca judecata se deslipeste mai greu de "condamnat". O judecata complexa chiar poate fixa o idee in mintea cuiva, idee care poate parea veridica tocmai in baza acestei analize elaborate. Aici, a se face diferenta intre "a eticheta" si "a judeca" pe cineva.
A, si mai e o chestie cu etichetele astea. Se propaga. Daca ai fost etichetat intr-un fel de cineva care face parte dintr-un grup, intreg grupul ar putea sa preia acea eticheta, fara a mai filtra argumente. Iar in cazul asta, nu prea mai ai ce-i face, ca subiect etichetat, pentru ca e aproape imposibil sa schimbi o parere ingropata intr-un camp noroios de legume.

eu said...

am citit ca etichetarea poate fi periculoasa, pentru ca reprezinta primul pas spre stigmatizare. si atunci cand pui un diagnostic medical, tot etichetare se numeste, dar o faci, intr-un fel, obiectiv si in folosul celui etichetat.

Fotograf Ioana said...

interesant poza , funny :))) ai un blog minunat